Garantie

Met drie vestigingen in Dordrecht kunnen wij u in het Drechtstedengebied en zelfs door heel Nederland, een ongekende service bieden. Voor een goede prijs-kwaliteit verhouding, deskundig advies, professioneel uitgevoerde reparaties, fietsverzekeringen en het afmonteren en veilig rijklaar maken van uw nieuwe fiets, bent u bij ons op het juiste adres. Bike Store Dordrecht biedt op al zijn producten een uitgebreide garantie, die u veel zekerheid biedt. Daarom garanderen wij u een aantal zekerheden voor zorgeloos fietsplezier!

1. Bij reparatie een gratis leenfiets. Kan uw fiets niet dezelfde dag worden gerepareerd, dan geen nood. Wij weten hoe vervelend het is om uw vertrouwde tweewieler te moeten missen, en stellen u dan ook - indien gewenst - een gratis leenfiets ter beschikking. 

2. Zadel omruilgarantie. Een zadel moet prettig zitten zodat u zonder zadelpijn prettig kunt fietsen. Bij Bike Store Dordrecht kunt u altijd eerst een zadel testen. U komt er dan vrij snel achter welke breedte en hardheid het beste bij u past. Indien u onverhoopt toch niet tevreden bent met uw keuze, dan kunt u uw zadel binnen de gestelde termijn alsnog omruilen. U betaalt dan slechts de eventuele meerprijs van het nieuw aan te schaffen zadel.

3. Voor aankoop een gratis proefrit. Maak, voorafgaand aan uw uiteindelijke keuze, een proefrit op de gewenste fiets. Deze ervaring zal u vast en zeker bevestigen dat u de juiste fiets heeft gekozen!4. Gratis eerste servicebeurt voor uw nieuwe fiets. Een nieuwe fiets moet het liefst altijd nieuw blijven. Onderhoud nemen wij dan ook serieus. Vandaar dat wij u bij aanschaf van een nieuwe fiets de eerste onderhoudsbeurt (2-3 maanden) zonder meerkosten aanbieden. Geheel gratis dus!

5. Niet goed? Zonder problemen ruilen. Bent u echt niet tevreden met uw aankoop dan kunt u zonder problemen uw product ruilen, mits het product onbeschadigd is natuurlijk. Voor verdere bepalingen hieromtrent kunnen wij u uitgebreid voorlichten.

6. Quick service voor kleine reparaties. Indien uw fiets maar een kleine reparatie nodig heeft, is er de speciale ‘quick service’ waardoor de reparatie snel of zelfs ter plekke kan worden uitgevoerd, terwijl u wacht of even een boodschap gaat doen. Zodoende kunt u weer snel op uw gerepareerde fiets stappen!7. Kwaliteitsgarantie op alle reparaties. Bij ons staat vakmanschap voorop en onze mensen zijn speciaal opgeleid voor onder andere het repareren van uw fiets. Als professionele organisatie, geven wij u natuurlijk kwaliteitsgarantie. Dat betekent voor u altijd de zekerheid van een prima gerepareerde fiets.

8. Gratis afleverkosten voor uw nieuwe fiets. U betaalt geen afleverkosten bij aanschaf van een nieuwe fiets of elektrische fiets. Onze fietstechnici werken zeer nauwgezet en zijn deskundig. Zij besteden zeker 45 minuten om u fiets in perfecte conditie te krijgen, zodat u zorgeloos kan vertrekken.

9. Gratis montage bij gelijktijdige aanschaf van accessoires. Zonder extra kosten monteren wij deskundig voor u de gelijktijdig aangeschafte onderdelen en/of accessoires. Dit alles om ervoor te zorgen dat u volledig tevreden en veilig de weg op kunt.

10. Gratis afstelling conform uw wensen van uw nieuwe fiets. Uiteraard stellen wij de fiets bij de aflevering geheel op uw wensen af, zodat een maximaal fietsplezier gewaarborgd blijft. Wij zijn pas tevreden als u er een goed gevoel bij heeft.

Voor advies en vragen kunt u altijd bij ons terecht.
Natuurlijk bent u altijd welkom om het assortiment fietsen, kleding, onderdelen en accessoires te bekijken.

Graag tot ziens!