Garantie

Met 2 vestigingen in Nederland kunnen wij u een ongekende service bieden. Voor een goede prijskwaliteit verhouding, deskundig advies, professioneel uitgevoerde reparaties, fietsverzekeringen en het afmonteren en veilig rijklaar maken van uw nieuwe fiets, bent u bij ons op het juiste adres.

Bike Store Dordrecht biedt op al onze producten een uitgebreide garantie, die u diverse zekerheden biedt. Daarom garanderen wij u een aantal zekerheden voor zorgeloos fietsplezier!

1. Bij reparatie een gratis leenfiets
Kan uw fiets niet dezelfde dag worden gerepareerd, geen nood. Wij weten hoe vervelend het is om uw vertrouwde tweewieler te moeten missen, en stellen u dan ook, indien gewenst, gratis een leenfiets ter beschikking. (U betaalt uitsluitend de verzekeringskosten)

2. Zadel omruilgarantie
Een zadel moet prettig zitten zodat u zonder zadelpijn lekker kunt fietsen. Bij Bike Store Dordrecht en Bike Store Hoek van Holland kunt u altijd eerst een zadel uittesten. U komt er dan vrij snel achter welke breedte en hardheid het beste zit. Indien u onverhoopt toch niet tevreden bent met uw keuze, dan kunt u uw zadel binnen de gestelde termijn alsnog omruilen. U betaalt slecht de eventuele meerprijs van het zadel.

3. Voor aankoop een gratis proefrit
Maak, voorafgaand aan uw uiteindelijke keuze, een proefrit op de gewenste fiets! Deze ervaring zal vast en zeker bevestigen dat u de juiste fiets heeft gekozen!

4. Gratis 1e servicebeurt voor uw nieuwe fiets 
Een nieuwe fiets moet het liefst altijd nieuw blijven. Onderhoud nemen wij dan ook serieus. Vandaar dat wij u bij aanschaf van een nieuwe fiets de eerste onderhoudsbeurt (2-3 maanden) geheel gratis aanbieden.

5. Niet goed? Zonder problemen ruilen
Bent u echt niet tevreden met uw aankoop dan kunt u zonder problemen uw product ruilen, mits het product onbeschadigd is natuurlijk. Voor verdere bepalingen hieromtrent kunnen wij u uitgebreid voorlichten.

6. Quick service voor kleine reparaties
Indien uw fiets maar een kleine reparatie nodig heeft, is er de speciale ‘quick service’ waardoor de reparatie snel of zelfs ter plekke kan worden uitgevoerd terwijl u wacht of even een boodschap gaat doen. Zodoende kunt u weer snel op uw gerepareerde fiets stappen!

7. Kwaliteitsgarantie op alle reparaties
Bij ons staat vakmanschap voorop en onze mensen zijn speciaal opgeleid voor o.a. het repareren van uw fiets. Als professionele organisatie, geven wij u natuurlijk kwaliteitsgarantie. Dat betekent voor u altijd de zekerheid van een prima gerepareerde fiets. 

8. Gratis afleverkosten voor uw nieuwe fiets
U betaalt u geen afleverkosten bij aanschaf van een nieuwe fiets of elektrische fiets. Onze fietstechnici werken zeer deskundig en besteden zeker 45 minuten om u fiets in perfecte conditie te krijgen, zodat u zorgeloos kan vertrekken.

9. Gratis montage bij gelijktijdige aanschaf accessoires
Zonder extra kosten monteren wij deskundig voor u de gelijktijdig aangeschafte onderdelen & accessoires. Dit alles om ervoor te zorgen dat u volledig tevreden en veilig de weg op kunt.

10. Gratis afstelling op uw wensen van uw nieuwe fiets
Uiteraard stellen wij de fiets bij de aflevering geheel op uw wensen af, zodat een maximaal fietsplezier gewaarborgd blijft. Wij zijn pas tevreden als u er een goed gevoel bij heeft.

 

Voor advies en vragen kunt u altijd terecht bij ons. Natuurlijk bent u altijd welkom om het assortiment fietsen, kleding en onderdelen & accessoires te bekijken. Graag tot ziens!