Service & garantie

SERVICE & GARANTIE
Bent u op zoek naar een goede betrouwbare fietsenmaker, die nog over het oude vakmanschap beschikt? In onze professionele werkplaatsen bent U meer dan welkom. Wij staan garant voor vakmanschap en betrouwbaarheid. U kunt voor alle soorten fietsen bij ons terecht. Ook fietsen, die niet bij ons zijn aangeschaft zijn van harte welkom!
Onze professionele werkplaatsen beschikken over de nieuwste snufjes op reparatiegebied. Zo kunnen wij uw elektrische fiets altijd voorzien van de laatste software. Onze zeer ervaren en goed opgeleide fietstechnici worden dan ook regelmatig bijgeschoold naar de laatste trends. Met name op het gebied van elektrische fietsen zien we veel nieuwe ontwikkelingen. Wij volgen deze dan ook op de voet.QUICK SERVICE
Bij onze winkels kunt u door jarenlange ervaring, rekenen op een goed advies. Voor standaard reparaties kunt u rekenen op ’s-Ochtends brengen en einde middag weer ophalen. Hier hoeft u geen afspraak voor te maken.

Voor grote reparaties wordt er met u altijd duidelijke afspraken gemaakt. Wanneer de reparatie niet dezelfde dag af kan zijn, kunt u kostenloos gebruik maken van een leenfiets. Wanneer u graag wilt wachten op een reparatie, dan raden wij u aan om van te voren een afspraak met ons te maken.

Wij werken met vaste prijzen. Wij geven de klant voorafgaand aan de reparatie een zeer nauwkeurige prijsopgave. Mocht er onverhoopt toch een wijziging zijn in de kosten, wordt de klant voor uitvoering ervan altijd eerst van op de hoogte gesteld. Zo weet de klant altijd waar hij of zij aan toe is.

RIJKLAARMAKEN VAN DE FIETS 
Bij Bike Store Dordrecht betaalt u geen afleverkosten bij aanschaf van een fiets of elektrische fiets. Onze fietstechnici werken zeer deskundig en besteden zeker 45 minuten om u fiets in perfecte conditie te krijgen. Wij zetten niet alleen het stuur recht en monteren de pedalen, maar leggen ook de banden recht op de velg, zetten de spaken op de juiste spaakspanning, stellen de versnellingen en de ketting correct af, stellen de remmen veilig af, trekken alle bouten en moeren na met het juiste moment etc., etc.. Tevens zetten wij uw fiets in een beschermde laag tegen roesten. Zonder extra kosten monteren wij deskundig voor u de gelijktijdig aangeschafte onderdelen & accessoires. Dit alles om ervoor te zorgen dat u volledig tevreden en veilig de weg op kunt. Uiteraard stellen wij de fiets bij de aflevering geheel op uw wensen af, zodat een maximaal fietsplezier gewaarborgd blijft. Wij zijn pas tevreden als u er een goed gevoel bij heeft.

SERVICEKAART
Wanneer u besluit een nieuwe (elektrische) fiets te kopen bij één van onze vestigingen, dan krijgt u daar kosteloos een servicekaart bij. Deze servicekaart biedt u veel voordeel. Zo krijgt u 2 jaar garantie op de fiets (op fabricagefouten), geen afleverkosten, één gratis servicebeurt, gelijktijdig aangeschafte onderdelen en accessoires worden gratis en vakkundig gemonteerd, zadel omruilgarantie en een 2e en 3e servicebeurt tegen een gereduceerd tarief.

PECH-ONDERWEG-PAS 
Uniek in Nederland is dat wanneer U een fiets bij Bike Store Dordrecht aanschaft, u er een pechpas bij kunt kopen. Zo weet u dat u altijd op ons kunt rekenen, ook wanneer u tijdens het fietsen een lekke band krijgt. Wij garanderen u, dat onze getrainde pech-hulp-verleners u zo spoedig mogelijk hulp komen bieden.

GARANTIE
Wij bieden standaard 2 jaar garantie op uw aangeschafte fiets. Bij sommige elektrische fietsen is het ook mogelijk deze garantie te verlengen met 3 jaar tegen een geringe meerprijs van 159,- euro. Uw garantie op een elektrische fiets kan dus wel oplopen tot 5 jaar! Vraag een van onze adviseurs naar de voorwaarden.

PROFESSIONEEL ADVIES 
Bij ons zit u altijd goed voor een passend en op maat gemaakt advies. Wij zijn een servicegericht bedrijf. Onze werkwijze is volledig gericht op het wederzijds vertrouwen en het opbouwen van een langdurige relatie met onze klanten. U kunt altijd geheel zonder verplichtingen een proefrit maken op de gewenste fiets. Wanneer u overgaat tot aanschaf stellen we deze fiets geheel naar uw wens af en monteren wij de bijgekochte accessoires geheel gratis. Zo bent u verzekerd dat deze professioneel en vakkundig gemonteerd zijn. Tevens rekenen wij geen afleverkosten en krijgt u o.a. één servicebeurt gratis. Uiteraard bieden wij u de gratis servicekaart met vele voordelen en “uniek in Nederland” de mogelijkheid van aanschaf van de fiets-pech-onderweg-pas van Fietsned aan.

FIETSENPLAN
Wij zijn aangesloten bij alle landelijke fietsplan organisaties. Gaat u de fiets gebruiken voor woon-werkverkeer, dan heeft u in samenwerking met uw werkgever deel te nemen aan een fietsplan. Dit levert u al snel zo’n 40% belastingvoordeel op. Onze medewerkers geven u graag meer informatie hierover.

EIGEN HAAL & BRENGSERVICE
Bike Store Dordrecht beschikken over een eigen haal & brengservice. Indien gewenst halen wij op afspraak u fiets op voor onderhoud en grote reparaties en brengen wij deze weer terug. Het ophalen van de fiets is binnen een straal van 3 km rondom de de vestigingsplaats gratis. Woont U hierbuiten dan rekenen wij 12,50 euro per rit. (maximaal 10 km). Het retourbrengen van Uw fiets kost slechts 10,- euro. U kunt Uw gerepareerde fiets natuurlijk ook kostenloos weer op komen halen. 

DE SERVICE VAN DE SPECIALIST 
Bij ons kunt u een topservice verwachten. Ons bedrijf is ingericht om een duurzame relatie met onze klanten op te bouwen. Wij proberen ook niet de rol als verkoper op ons te nemen, maar juist als adviseur op te treden. Klanttevredenheid staat bij ons op nummer één! Dit merkt u direct bij ons in de winkel. Onze medewerkers staan altijd voor u klaar en zullen u naar volledige tevredenheid helpen.

PECHHULPPAS
 
Wij beschiken over een eigen Pech-onderweg-service via FietsNED. Iedereen wil graag lekker en onbezorgd fietsen. Maar pech onderweg, waardoor u niet verder meer kunt fietsen , is helaas niet uit te sluiten. Wij adviseren U dan ook een abonnement te nemen op de pech-onderweg-service van FietsNED. U ontvangt dan een pechpas waarmee u als het ware altijd uw fietsenmaker bij de hand heeft, die u in geval van pech kosteloos verder helpt. Het pechhulp-abonnement van FietsNED geeft recht op kosteloze reparatie bij pech onderweg (exclusief onderdelen). Kan uw fiets op de pechlokatie niet gemaakt worden of geeft u er de voorkeur aan om teruggebracht te worden, dan vervoeren wij u en uw fiets. Fiets u samen, dan vervoert FietsNED ook uw reisgenoot en diens fiets. ‘ Raakt u betrokken bij eeen ongeval en heeft u daarbij niet alleen schade aan uw fiets, maar ook lichamelijk letsel opgelopen, dan heeft u recht op kosteloze letselschadebijstand. Hiertoe werkt FietsNED samen met DAS de grootste en beste rechtsbijstandverzekeraar van Nederland. FietsNED biedt de volgende mogelijkheden: Pechpas fiets en elektrische fiets 29,00 euro Pechpas bijzondere fiets 35,00 euro (zoals ligfiets, tandem, bakfiets, 3-wieler) Pechpas Tweewieler met motor-aandrijving 49,00 euro (snorfiets, bromfiets, scooter, elektrische scooter) Pechpas scootmobiel 59,00 euro Tweede pechpas extra voordelig! Pechpassen voor uw partner en/of andere gezinsleden, kunt u bestellen met een korting van 10,00 euro per pechpas. Voorwaarde is registratie op hetzelfde woonadres. Uiteraard kunt u de pechpas bij ons bestellen. Zo staan wij garant voor eindeloos fietsplezier. 


 

Garantie »

Met 2 vestigingen in Nederland kunnen wi...

Algemene voorwaarden »

Onze algemene voorwaarden   standaardb...

Verzekeringen & sleutelservice »

VERZEKERINGEN & SLEUTELSERVICE U kunt bij ons...